Τρόποι & Έξοδα αποστολής

Συνεργαζόμενες Μεταφορικές

Για την εξυπηρέτησή σας, η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται συνήθως από την εταιρεία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ courier Πόρτα Πόρτα ή με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία ,ανάλογα την περιοχή.

Σε κάποιες περιπτώσεις όπου η αποστολή με ΕΛΤΑ courier Πόρτα Πόρτα είναι ασύμφορη (π.χ. λόγω μεγάλου ογκομετρικού βάρους δηλαδή μεγάλου όγκου του αντικειμένου) τότε οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσω συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρείας ή άλλον τρόπο τον οποίο θα επιλέξει η επιχείρηση μας, με σκοπό να παραμένει το κόστος των μεταφορικών χαμηλό.

Σε κάθε περίπτωση επικοινωνούμε μαζί σας για να σας δηλώσουμε τον τρόπο αποστολής και τον χρόνο παράδοσης της παραγγελίας σας.

Χρόνος Παράδοσης

Παραγγελίες που καταχωρούνται στο www.aristidou.gr τις εργάσιμες ημέρες και με την προϋπόθεση να είναι τα προϊόντα διαθέσιμα συνήθως διεκπεραιώνονται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες.

Οι αποστολές με Courier συνήθως παραδίδονται σε 1-3 εργάσιμες (αναλόγως τον τόπο προορισμού) αφότου έχει διεκπεραιωθεί η παραγγελία.

Οι αποστολές με μεταφορική εταιρεία ή άλλο τρόπο (π.χ. ΕΛΤΑ , ΚΤΕΛ) συνήθως παραδίδονται σε 2-5 εργάσιμες (αναλόγως τον τόπο προορισμού) αφότου έχει διεκπεραιωθεί η παραγγελία.

Οι παραδόσεις γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή από 9.00 - 19.00.

Ενδεικτικές χρεώσεις μεταφορικών (Ελλάδα)

Τα έξοδα αποστολής διαμορφώνονται ανάλογα το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας. ** Το κατώτερο ποσό παραγγελίας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ανέρχεται στo 1€

Από 100€ και άνω δωρεάν μεταφορικά ανεξαρτήτου όγκου και βάρους.

Ενδεικτικός πίνακας μεταφορικών για Ελλαδα1

Συνολικό ποσό Παραγγελίας € Έξοδα Αποστολής
1 - 35 3,50 €
35 - 50 5,00 €
50 - 65 6,00 €
65 - 80 6,50 €
80 - 100 7,50 €

Οι τιμές του παραπάνω πίνακα είναι ενδεικτικές και ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

1: σε περίπτωση αντικαταβολής επιβαρύνεστε επιπλέον με 3,00€

*: συμπερ. Φ.Π.Α.