ΒΑΡΟΥΛΚΟ

Χρώματα, αρώματα και γεύσεις αναδίδονται από τις σελίδες αυτού του πολυτελούς τόμου. Ο γνωστός και πολυβραβευμένος σεφ Λευτέρης Λαζάρου, ιδιοκτήτης του εστιατορίου "Βαρούλκο", ενός από τα καλύτερα της Αθήνας μας αφηγείται προσωπικές ιστορίες καθώς και την πορεία του "Βαρούλκου", μας ξεναγεί στην κουζίνα του και μας καλεί να δοκιμάσουμε τις πιο ξεχωριστές θαλασσινές δημιουργίες του και όχι μόνο... Ο Λευτέρης Λαζάρου προτείνει, η Νταϊάνα Κόχυλα καταγράφει και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό.!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε για τη μεταβολή της τιμής του προϊόντος αυτού, όταν φτάσει στην τιμή που θέλετε να αγοράσετε.

  • Καθορίστε μια τιμή για αυτό το υποχρεωτικό πεδίο.

  • Καθορίστε μια τιμή για αυτό το υποχρεωτικό πεδίο. Παρακαλώ εισάγετε μια έγκυρη διεύθυνση e-mail

  • Κωδικός επαλήθευσης

    Καθορίστε μια τιμή για αυτό το υποχρεωτικό πεδίο.

Γράψτε μία κριτική για το προϊόν

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να γράψετε μία κριτική.
Καμία διαθέσιμη κριτική για το συγκεκριμένο αντικείμενο.
*: συμπερ. Φ.Π.Α.